top of page
MHF_AnnaJelle-44.jpg

WOOHOO

jullie gaan trouwen!

MHF_Janneke&Menno30.jpg

Samen de liefde vieren met mensen om je heen die je het meest liefhebt. Een belangrijke dag in je leven om vastgelegd te hebben.Samen de liefde vieren met mensen om je heen die je het meest liefhebt. Een belangrijke dag in je leven om vastgelegd te hebben.Samen de liefde vieren met mensen om je heen die je het meest liefhebt. Een belangrijke dag in je leven om vastgelegd te hebben.

Werkwijze

  • Allereerst kom ik graag vrijblijvend bij jullie langs om kennis te maken. Daarna de allerbelangrijkste vraag: is er een klik? Alleen dan gaan we met elkaar verder. Het is super belangrijk om een klik te voelen met je fotograaf op een belangrijke dag als deze.

  • Ik hou alles goed bij in een documentje die ik met jullie deel.

  • Wanneer de dag nadert plannen we een telefoongesprek/call in om alles nog eens goed door te nemen, wellicht zijn er wat dingen veranderd. Ik wil er zeker van zijn dat ik van alles op de hoogte ben! :)

  • Na DE dag ga ik gauw aan de slag met de foto's. Ik selecteer ze nauwkeurig en neem hierin jullie wensen mee. De foto's krijgen qua bewerking wat meer sfeer en warmte.

  • Ik lever de foto's aan via een galerij. Vanaf daar kan je de foto's bekijken, downloaden en delen met vrienden en familie.

  • Hebben jullie gekozen voor een album? Ik maak een opzetje om jullie te laten zien hoe het mij het mooiste lijkt. Dit is niet definitief, jullie zijn vrij om aanpassingen door te geven. Samen werken we tot het perfecte eindresultaat.

'Even een onwijs dikke shout out naar Marit! Zij fotografeerde onze bruiloft vorige week en ik ben zelden iemand tegen gekomen die hét moment, de details en de liefde zo mooi en goed weet vast te leggen. Wij voelden ons bij het eerste contact al heel prettig en op ons gemak bij haar en dat werd alleen maar beter op DE dag. Lieve Marit, je hebt jezelf overtroffen en wij hadden ons geen fijnere fotograaf kunnen wensen'

- Anna & Jelle

Ik hou van sfeervolle shots van jullie samen

Ik ben continu aan het loeren om de leuke/grappige momenten eruit te pikken

bottom of page