top of page
MHF_AnnaJelle-44.jpg

WOOHOO

jullie gaan trouwen!

MHF_Janneke&Menno30.jpg

Gefeliciteerd!

Jullie zijn natuurlijk niet voor niets op deze pagina terecht gekomen. Ik vertel jullie graag meer over mezelf en mijn werkwijze.

Ik leg fulltime mensen vast
, zowel portretten als reportages. Een fulltime bruidsfotograaf ben ik niet, maar dat maakt jullie bruiloft een speciale en niet één van de velen.

De reactie die ik vaak terugkrijg is dat ik een enthousiaste, gezellige en gedreven fotograaf ben die makkelijk tussen de andere mensen blend. Onopvallend maar fanatiek om de juiste shots te pakken.

Ik hou van warme foto's in kleur en zwart wit. Kenmerkend aan mijn werk zijn de beelden die een verhaal vertellen en ervoor zorgen dat je de dag opnieuw kan beleven. Puur met een vleugje humor.


Samen de liefde vieren met speciale mensen om je heen die je het meest liefhebt. Een bijzondere dag in je leven die je natuurlijk graag vastgelegd wil hebben. Hopelijk mag ik jullie daarbij helpen. :)

Werkwijze

  • Allereerst kom ik graag vrijblijvend bij jullie langs om kennis te maken. Daarna de allerbelangrijkste vraag: is er een klik? Alleen dan gaan we met elkaar verder. Het is essentieel om een klik te voelen met je fotograaf op een belangrijke dag als deze.

  • Alles wat wordt besproken wordt gedocumenteerd, die ook zichtbaar is voor jullie.

  • Wanneer de dag nadert plannen we een telefoongesprek/call in om alles nog eens goed door te nemen, wellicht zijn er wat dingen veranderd. Ik wil er zeker van zijn dat ik van alles op de hoogte ben! :)

  • Na DE dag ga ik gauw aan de slag met de foto's. Ik selecteer ze nauwkeurig en neem hierin jullie wensen mee. De foto's krijgen qua bewerking wat meer sfeer en warmte.

  • Ik lever de foto's aan via een galerij. Vanaf daar kan je de foto's bekijken, downloaden en delen met vrienden en familie.

  • Hebben jullie gekozen voor een album? Ik maak een opzetje om jullie te laten zien hoe het mij het mooiste lijkt. Dit is niet definitief, jullie zijn vrij om aanpassingen door te geven. Samen werken we tot het perfecte eindresultaat.

'Even een onwijs dikke shout out naar Marit! Zij fotografeerde onze bruiloft vorige week en ik ben zelden iemand tegen gekomen die hét moment, de details en de liefde zo mooi en goed weet vast te leggen. Wij voelden ons bij het eerste contact al heel prettig en op ons gemak bij haar en dat werd alleen maar beter op DE dag. Lieve Marit, je hebt jezelf overtroffen en wij hadden ons geen fijnere fotograaf kunnen wensen'

- Anna & Jelle

MHF_7422.jpg

Het trouwalbum

kwaliteit - aandacht - eenvoud

Hoe handig het ook is om de foto's van jullie dag digitaal te hebben, een tastbaar exemplaar brengt toch meer gevoel met zich mee. Het is een investering die je voor de rest van je leven koestert. De albums zijn handgemaakt door professionele boekbinders gemaakt in Nederland. Door de lay-flat binding zijn de spreads naadloos, hierdoor kunnen de foto's over de hele pagina worden geplaatst. De albums hebben dikke pagina's van een matte Fine-Art papier.

Portfolio

Inmiddels heb ik al een hoop TE GEKKE bruiloften mogen vastleggen (jeej!). Na het aanleveren van de foto's vraag ik pas of ik de foto's ter portfoliomateriaal mag gebruiken. Ik vind dat je dan pas goed kan oordelen welke wel en niet in de spotlight mogen komen. Het komt regelmatig voor dat ik helemaal geen foto's mag delen of met bepaalde restricties. Helaas kan ik jullie daarom niet alles showen maar hieronder deel ik een greep uit mijn werk.

MHF_Janneke&Menno23.jpg

Vrijblijvend meer informatie ontvangen?

Ik hoor dolgraag van jullie! :)

Bedankt voor je bericht!

bottom of page